PUBLICITAT

L'ucraïnès Vovk trenca l'empat i s'imposa a l'Open

  • Abans de l'última jornada hi havia sis jugadors igualats al lideratge
EL PERIÒDIC
ERTS

Periodic
Andrey Vovk, ahir amb el trofeu de campió de l'Open d'Andorra Foto: WWW.ESCACSANDORRA.COM

La 31a edició de l'Open Internacional d'Andorra es va decidir finalment en l'última jornada. En acabar la 8a ronda, hi havia sis jugadors amb opcions de proclamar-se campions, tots igualats a 6,5 punts. D'entre ells, només l'ucraïnès Andrey Vovk va aconseguir vèncer ahir en la 9a ronda, convertint-se així en el guanyador en solitari d'aquesta competició que ha albergat l'Hotel Sant Gothard d'Erts durant més d'una setmana.

Vovk era empatat a 6,5 punts amb el veneçolà Eduardo Iturrizaga, l'israelià Maxim Rodshtein, els espanyols Renier Vázquez i Marc Narciso, i el francès Eric Gaudineau. De tots, només l'ucraïnès, que s'enfrontava precisament a Gaudineau, va aconseguir sumar el punt necessari per aconseguir el títol.

La jornada d'ahir, l'última, va ser matinal. Vázquez i Iturrizaga es van veure les cares i van signar taules, mentre que el duel entre Rodshtein i Narciso, que s'hi havia afegit a la batalla final gairebé en la recta final del torneig, tampoc no va tenir un vencedor. Així mateix, finalment en el grup just al darrera de Vovk s'hi van unir d'altres jugadors com l'andorrà David Norwood, que va vèncer ahir Ruben Felgaer, d'Argentina, i va assolir així els 7 punts finals per acabar en la 5a posició.

També amb aquesta puntuació van finalitzar l'Open Rodshtein, Vázquez, Iturrizaga, Narciso, a més de el francès Yannick Gozzoli, que es va imposar ahir a José Fernando Cuenca, i el moldau Vladimir Hamitevici, que va derrotar Julen Arizmendi. Pel que fa a la resta d'andorrans, Raül Garcia va acabar 53è amb 5 punts, la mateixa puntuació que Esteve Mateu, que va ser 58è, i Joan Fernández, 60è. Després, Daniel José va finalitzar 112è amb 4 punts, i amb 3,5 punts José Maria Gorgues (136è) i Maria Galera (139a).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT