PUBLICITAT

Wright deixa el River per marxar al Melilla Baloncesto

  • El gallec és la primera baixa de l'equip de la temporada passada
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Devin Wright, durant l'últim partit de lliga a la pista del Burgos Foto: ÀLEX LARA

devin Wright ha estat dues temporades sota la disciplina del tècnic Joan Peñarroya, i en aquest temps ha augmentat la seva presència en els partits i a més ha aconseguit fer-se un estil i un lloc en la plantilla. Però les coses a vegades no surten com es volen, i així el pivot gallec ha decidit canviar d'aires per sortir de les muntanyes nevades d'Andorra, i aterrar prop del desert a Melilla. El club nord-africà és la pròxima destinació del jugador, després que el BC River Andorra anunciés ahir que el camí entre Wright i club se separava.

L'aportació d'aquest pivot gallec ha estat irregular, però en l'última temporada molt més constant. Wright va arribar com a pilar sota cistella però durant el primer any li va costar fer-se el seu espai en la pintura. Els seus minuts eren escassos, tot i que Peñarroya l'utilitzava amb certa regularitat. El seu creixement definitiu va arribar la passada temporada, amb uns números superiors als de l'anterior. Wright va disputar 41 partits en la campanya passada, amb 7,2 punts de mitjana per partit, 4 rebots i una valoració de 6,9. Peñarroya l'ha utilitzat més de 17 minuts per enfrontament.

A banda dels números, Wright va deixar al Poliesportiu el seu segell a base d'esmaixades, cosa que sempre motivava la graderia.

NOMÉS HAMPL I SCHREINER / De la plantilla de la temporada passada, de moment els únics que continuen són el txec Tomas Hampl i l'austríac Thomas Schreiner. Un pivot i un base, als quals s'hauria d'afegir-hi l'aler Pablo Sánchez i el base Dani Pérez, que tenen contracte, tot i que el futur d'aquest últim és una incògnita perquè és un home cotitzat entre el mercat de la Lliga ACB, on hi ha equips necessitats de bases espanyols per omplir cupos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT