PUBLICITAT

Tast comentat de formatge artesà, Serrat Gros d'Ossera

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Avui dijous 25 de juliol, a les vuit del vespre, se celebrarà una nova sessió del cicle Parlem de Formatge que organitza l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell. Els protagonistes dels tast seran els formatges de Serrat Gros, formatgeria artesana d'Ossera. Mercè Lagrava conduirà el tast que s'iniciarà amb l'explicació de la història d'aquesta formatgeria de l'Alt Urgell al poble d'Ossera; així com els artesans que hi viuen, el ramat i la mateixa elaboració dels formatges.

Els assistents en aquesta sessió podran degustar també els cinc formatges del Serrat Gros. A més, l'equip de cuina del restaurant Ca l'Amador de Josa de Cadí acompanyaran a la Mercè Lagrava per oferir als assistents alguna petita sorpresa. Per assistir al tast només cal pagar el tiquet d'entrada al mateix Espai Ermengol, per 10 euros. La següent sessió de tast comentat de formatges artesans serà el 22 d'agost i la sessió anirà a càrrec de la formatgeria Castell-Llebre amb formatge d'ovella.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT