PUBLICITAT

Un ferit lleu en una topada a Sant Antoni

  • Dos vehicles col·lisionen lateralment i un d'ells bolca a la sortida dels túnels
G. GURDÓ
LA MASSANA

Periodic
El turisme involucrat en l'accident amb un pick-up, bolcat davant la boda del túnel de Sant Antoni, ahir. Foto: TONY LARA

Dos vehicles amb matrícula andorrana es van veure involucrats ahir als volts de les nou del matí en una topada lateral just davant la sortida dels túnels de Sant Antoni, en direcció a la Massana. Els vehicles eren un turisme Peugeot 309 que va acabar bolcant a resultes del frec –tota la part dreta del vehicle estava abonyegada i rascada– mentre que l'altre vehicle, un turisme 4x4 Isuzu Pick-Up, (tipus furgoneta americana) va sortir-ne gairebé indemne. En l'accident va resultar ferida lleugerament, la conductora del Peugeot, una resident espanyola de 57 anys. La retirada del vehicle accidentat va provocar el tancament a la circulació dels túnels de la Massana, provocant retencions, encara que de poca durada. La circulació es va poder restablir a les 10 i pocs minuts del matí, quan la grua va retirar el vehicle accidentat de la calçada.

Ara fa un any / A començament de l'agost passat, tres persones van resultar ferides en un accident a la mateixa rotonda oest dels Dos Valires. Un vehicle va entrar en sentit contrari al punt rodó i va provocar una topada frontal amb un altre vehicle. El conductor del turisme que va provocar l'accident, un home espanyol no resident de 76 anys va resultar ferit lleu, i també la conductora del vehicle Citroën X Sara amb qui va topar, una dona espanyola resident de 42 anys. Va ser és el primer accident de trànsit des de la inauguració del túnel. Per contra, a l'accés est ja hi havia hagut altres sinistres, fins i tot un de mortal en el qual es van veure involucrats un turisme i un pick-up amb matrícula andorrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT