PUBLICITAT

Un 33% més d'ocupació les nits d' ?Scalada'

  • L'espectacle registra més de 17.000 espectadors en quatre representacions
L.F.M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una actuació de l'espectacle Scalada. Foto: ÀLEX LARA

el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, va dir ahir que «tot i no tenir encara dades estadístiques de l'impacte que està tenint l'espectacle Scalada», si que es pot parlar ja d'una «tendència positiva tot i la qüestió meteorològica» tal i com mostren alguns indicadors, entre ells, les dades proporcionades per les empreses de reserves Booking i Logictravel, «amb pics de reserves d'un 33% més» les nits que hi ha espectacle.

Budzaku també va recordar que la Unió Hotelera ja va anunciar que l'ocupació era del 70%, «un percentatge que mai s'havia donat un juliol». El gerent d'Andorra Turisme va afegir que caldrà analitzar les enquestes que s'estan fent i les dades de la segona quinzena de l'espectacle per conèixer l'impacte, però va remarcar que «es tracta d'una aposta de país», i per tant, que aquest anàlisi es fa i es farà «amb una visió global, no del meu negoci en particular».

Budzaku també va voler deixar clar que, tant si es decideix que Cirque du Soleil tornarà l'any que ve com no, «l'espectacle no ha estat un fracàs, al contrari, i això ja ho podem dir ara». En aquest sentit, es va mostrar satisfet amb l'afluència de públic a les primeres quatre representacions de l'espectacle; Budzaku va informar que «han vist l'espectacle unes 17.000 persones tot i les males condicions meteorològiques dels darrers dies». El gerent d'Andorra Turisme va afegir que estan «més que contents» per l'afluència de gent i la percepció positiva dels turistes i residents que han vist l'espectacle.

Pel que fa a la possibilitat de cobrir l'espectacle, va insistir que no hi ha possibilitats tècniques per fer-ho no perquè sigui inviable sinó perquè el concepte pactat amb el Cirque és que l'espectacle sigui a l'aire lliure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT