PUBLICITAT

La FIBA Europe elogia Andorra per l'Europeu C sub-18

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGODANY

El secretari general de FIBA Europe, Kamil Novak, va ser la passada setmana a Andorra per visitar les instal·lacions esportives i presenciar el Campionat d'Europa C de categoria sub-18 que es va disputar al Poliesportiu en les categories masculina i femenina. Novak va elogiar l'organització del torneig i també les instal·lacions tot i les mancances actuals.

Novak, exjugador internacional amb la República Txeca, va comprovar en la seva estada quina és la realitat de la Federació Andorrana de Bàsquet (FAB), a més de mostrar interès per la resta de seleccions que van disputar l'Europeu C tant en nois com en noies.

GRAU I BOTTIROLI, AMB TÍTOL / Els tècnics de la FAB, Hèctor Grau i Flavio Bottiroli, van superar amb èxit la tercera estada del FIBA Europe Coaching Certificate (FECC). Els clínics s'han dut a terme a Tallin (Estònia), coincidint amb l'Europeu sub-20. Aquests clínics estan dirigits per Svetislav Pesic i hi col·laboren entrenadors com Pablo Laso (Real Madrid), Janez Drvaric (mànager al Olimpija Ljubljana) i Sasa Jakovljevic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT