PUBLICITAT

La triatló serà duatló per la baixa temperatura del llac

  • L'aigua està a menys de 13ºC, límit pel qual la normativa obliga a suspendre la natació de la 2a Wild Wolf a Andorra
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La segona edició de l'Andorra Triatló prevista per demà no serà tal, perquè l'hivern encara deixa les seves conseqüències. El llac d'Engolasters, on es feia la natació, té una temperatura de l'aigua inferior als 13ºC, i per normativa de la Federació Espanyola de Triatló, l'organització està obligada a passar la cursa a ser duatló. Això és que les distàncies també es retoquen, perquè ja no hi haurà baixada en bici des del llac, i a més en compte de natació s'hi afegeix carrera a peu.

D'aquesta manera, la cursa començarà en la modalitat olímpica a les 9.15h amb cursa a peu de 5.600 metres, seguida de 32km de ciclisme i altres 10km de córrer. L'sprint, a les 9.25h, sumarà 2.300m, 16km i 5km. El centre neuràlgic de la competició serà l'aparcament d'autobusos Prada Casadet, on avui es poden recollir els dorsals per part dels participants, des de les 11.00h fins les 18.00h.

Per a aquesta cita hi ha 900 inscrits vinguts de diversos punts d'Espanya. La xifra supera la participació de l'edició de l'any passat, quan la Wild Wolf Series by Polar va debutar al Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT