La selecció femenina, a la final d'avui contra Malta

• El combinat masculí cau amb Moldàvia 83-67 condemnat per un segon parcial demolidor dels moldaus

L'equip femení, en la final. Foto: ÀLEX LARA

Gran decepció de la selecció masculina, i gran alegria de la femenina, que sí estarà en la final del Campionat d'Europa C sub-18 que està acollint el Poliesportiu d'Andorra. Les noies que entrena Manel Sánchez van aconseguir el bitllet per a la final en vèncer Gal·les 47-34 en un matx treballat, mentre que els nois de Xavi Luque es van veure superats, fonamentalment per un segon quart demolidor de Moldàvia, que amb un parcial de 30-9 va posar molt costa amunt la reacció local. Amb tot, els andorrans van lluitar fins el final.

La selecció femenina disputarà avui (14.30h) la final de l'Europeu C contra Malta. Les andorranes es van desfer de Gal·les en un dur enfrontament que va tenir cares i creus. L'equip de Manel Sánchez va començar molt fort amb un primer quart que va deixar 16-3, però en el segon l'equip rival es va refer per situar-se al descans 22-14. Amb tot, Andorra no es va deixar sorprendre i en el tercer quart un parcial de 13-9 al seu favor deixava el camí a la final gairebé fet, i així en el tram final el resultat definitiu va ser el 47-34. El rival en la final d'avui, Malta, va derrotar Gibraltar per 38-33.

Pel que fa a l'equip masculí, Moldàvia es presentava com un equip potent i ho va demostrar. El primer quart va ser moldau amb 20-15, però el segon parcial va ser demolidor: 30-9 que deixava el marcador al descans 50-24. En el tercer quart, Andorra va respondre (15-26), però Moldàvia va assegurar en la recta final per guanyar 83-67.