PUBLICITAT

La selecció sap lluitar per superar Gal·les en quarts

  • En semifinals el combinat que dirigeix Xavi Luque juga avui contra Moldàvia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
De Bofarull entra a cistella envoltat de rivals, ahir Foto: ÀLEX LARA

Els quarts de final de l'Europeu C sub-18 no van ser gens fàcil per a la selecció masculina, que es va veure les cares contra un Gal·les molt combatiu que va posar en problemes els nois de Xavi Luque. Amb tot, el combinat nacional va saber lluitar i en el tercer quart va començar a trencar el matx que gairebé va estar sentenciat en l'últim parcial. Al final, 61-49 i ara a jugar les semifinals, avui a les 17.00h contra Moldàvia. L'altra semifinal la disputaran Mònaco i San Marino, a les 19.30h.

El matx va ser molt igualat fins el final del tercer quart, quan una sèrie de triples van acabar per posar per davant els andorrans, tot i que fins i tot en aquest moment Gal·les tampoc no va semblar que abaixés els braços. El primer parcial va ser per als tricolors amb un ajustat 14-12, i en el segon les diferències es van mantenir, arribant al descans amb 26-24. En el tercer quart, però els canells van començar a funcionar i per exemple Fernández es va escalfar amb un primer triple que va començar per trencar el mur gal·lès. Un segon encert de Moliné va posar cinc per sobre els andorrans (36-31), i tot i que Walsh intentava retallar també des de la línia de 6,75, al final al final del quart es va arribar amb una cistella de Besolí que va fer mal (43-39). En el quart definitiu, els illencs van acusar el cansament i només van fer 10 punts, pels 18 dels nois de Luque, que sentenciaven el matx amb el definitiu 61-49.

Bustamante va ser el màxim anotador andorrà amb 14 punts, seguit pels 9 que van aconseguir Jiménez i Fernández, els 8 de Moliné i els 7 de Besolí.

SEMIFINALS DE NOIES / L'Europeu té avui un altre doble plat amb les semifinals de la competició femenina. Com que els nois juguen a la tarda, les noies ho faran al migdia: Andorra jugarà a les 14:30h contra Gal·les, mentre que la primera semifinal serà abans, a les 12.00h, entre Malta i Gibraltar. La selecció tricolor té en les seves files a la màxima anotadora del torneig, Clàudia Brunet, amb 14,7 punts de mitjana. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT