PUBLICITAT

Feo, Arias i Ramírez, a millorar marca en els Mundials

  • Arrenca a Barcelona la competició, els primers dies amb sincronitzada, salts i waterpolo
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ramírez, amb el cap de Govern abans de viatjar a Londres 2012 Foto: ÀLEX LARA

Tres seran els representants andorrans als Campionats del Món de natació que acull Barcelona a partir d'avui i durant les pròximes dues setmanes. Pablo Feo, Pol Arias i Mònica Ramírez han estat els elegits pels tècnics de la Federació de Natació per representar el país a la màxima cita internacional, on en total només competiran en quatre proves. Així mateix, l'objectiu de tots tres és «aprendre dels millors nedadors del món i, si poden, rebaixar les seves millors marques personals», segons va manifestar ahir el tècnic Sergio Rayo.

El primer en entrar en competició serà Pol Arias, que només correrà en una distància, la dels 200 lliures. La seva presència en la piscina serà el diumenge dia 28, quan començaran les proves de natació perquè des d'avui i durant gairebé tota la setmana vinent el protagonisme serà per a la sincronitzada, el waterpolo i els salts. El següent andorrà en la piscina del Palau Sant Jordi serà Pablo Feo en els 50 esquena –també només hi serà en una cursa–, mentre que Mònica Ramírez hi correrà aquest mateix dia en els 50 lliures, per acabar el dia 3 amb els 100 lliures.

ARIAS MILLORA A L'ESPANYOL JÚNIOR / Abans dels Mundials, alguns dels nedadors encara esperen, i Pol Arias ho fa competint a València als Campionats d'Espanya júnior de 50m. Arias va millorar per ben poc ahir la seva millor marca en els 200 esquena, amb 2min 01,38s, quan en tenia 2min 01,40s. Per la seva part, Clàudia Palau hi és també a la piscina valenciana, on ahir va deixar en 1min 12,04s el temps en els 100 esquena. Avui Palau corre els 200 esquena i 100 braça, i Arias el 400 lliure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT