PUBLICITAT

Turisme busca una solució per a millorar la ubicació dels nens

  • Budzaku diu que l'alta assistència amb pluja demostra que «és un èxit»
LAIA F.MAROT
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Espectadors d'?Scalada' amb impermeables. Foto: ÀLEX LARA

el gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, va explicar ahir que estan buscant una solució per millorar la ubicació de les famílies amb nens. Segons va explicar Budzaku la zona habilitada per a nens i discapacitats –a la dreta de l'escenari– «està resultant insuficient», degut sobretot a que «estem tenint de públic molts més nens d'entre quatre i cinc anys dels que esperàvem». El gerent d'Andorra Turisme va afegir que no els poden posar davant de tot «perquè l'escenari està molt elevat i la visualització per a un nen no és bona» i que actualment estan buscat una solució «que esperem tenir ja per a l'espectacle del proper divendres».

A banda de les queixes d'algunes famílies pel tema dels nens, també n'hi ha hagut d'altres provocades per la pluja: per no poder utilitzar paraigües o pel toll d'aigua que es forma a la platea, i que en la funció de dimarts van patir el públic que estava dempeus. Pel que fa a la primera, Budzaku va dir que no es poden obrir els paraigües perquè no permetrien la visualització de tot el públic, i pel que fa la segona, va dir que «ho hem detectat, i estem intentant deixar la zona ben neta, però si plou durant la funció, no podem treure l'aigua».

Tot i aquests inconvenients, «als quals estem buscant solució i mirem d'adaptar-nos amb rapidesa», Budzaku va afirmar que «no tenim cap dubte que l'espectacle és un èxit», tal i com demostra el fet que el dimarts, «un dia entre setmana i amb condicions meteorològiques adverses, estigués gairebé ple».

Budzaku també va voler recordar que la representació d'Scalada és a l'aire lliure, «un format que és la primera vegada que es fa a Europa» i que es tracta d'una representació única i que només es podrà veure a Andorra durant aquestes quatre setmanes, i va subratllar que «a part, la particularitat d'aquest espectacle és precisament la connexió que s'estableix entre el públic i els artistes ja que permet estar molt aprop de l'escenari».

LA SEGONA FUNCIÓ / Segons les dades proporcionades ahir per Andorra Turisme, un total de 4.146 persones van gaudir de la segona representació d'Scalada. De les 1.500 entrades assegudes (de venda), 1.107 va ser comprades per turistes i d'aquests, més de 500 eren turistes russos procedents de la Costa Daurada que van aprofitar les seves vacances per venir fins a Andorra.

Turisme va afegir que, tot i no disposar encara de les dades detallades sobre la procedència dels espectadors de peu, «sí que és destacable la forta presència de turistes a la funció». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT