PUBLICITAT

Dos anys i mig de presó per exhibir-se davant un menor

  • L'home té prohibit tenir contacte amb el nen durant cinc anys
L. F. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Passadissos de la Batllia. Foto: TONY LARA

L'acusat dels delictes continuats de realització de comportaments sexuals, d'exhibicionisme i de mostrar material pornogràfic davant un menor va ser considerat ahir culpable de tots els delictes i condemnat a dos anys i mig de presó: pels comportaments la pena imposada va ser de 18 mesos de presó, 12 dels quals ferms –ja en porta 9– i per l'exhibicionisme a un any de presó, tres mesos dels quals condicionals. A més, té prohibit tenir cap mena de contacte amb el menor durant un període de cinc anys i haurà de pagar una multa de 1.000 euros i 1.500 euros a la mare del nen, en concepte de perjudici moral.

El condemnat es troba a la Comella des del mes de novembre passat, moment en el qual va sortir tot a la llum. El que l'home realitzava a un amic de l'escola del seu fill, menor de 14 anys, es va saber perquè un dia que l'home no podia entrar a l'apartament on vivia perquè s'havia deixat a dins les claus, amb el manyà s'hi va presentar la policia –seguint el procediment habitual de confirmació de l'identitat de l'inquilí – i la presència i l'actitud del menor va aixecar sospites. La Policia va voler acompanyar el menor a casa i va preguntar als seus pares si coneixien la relació amb el processat. Va ser llavors quan el nen va explicar-ho tot, fet que va portar a la detenció del processat i el seu ingrés al centre penitenciari.

La fiscalia va demanar una pena de 48 mesos de presó, dos anys de prohibició de contacte, 2.000 euros d'indemnització i l'expulsió definitiva del país. La defensa però va dir que amb versió del nen no n'hi havia prou per desvirtuar la presumpció d'innocència. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT