PUBLICITAT

Contacte per a un acord amb la ONCE

  • Primeres converses per traslladar a Andorra la feina social de l'entitat
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
Les dues delegacions a la seu de la ONCE, ahir. Foto: SFG

El ministre de Presidència, Antoni Riberaygua, es va reunir ahir a Madrid amb el vicepresident primer de la ONCE, Andrés Ramos, i el president de la Corporació Empresarial de l'organització de cecs, Alberto Duran. La trobada va servir per explorar conjuntament les possibilitats que la ONCE pugui desenvolupar les seves activitats a Andorra amb motiu del futur desplegament normatiu del joc al Principat.

El Govern i la ONCE van coincidir en la necessitat d'explorar els terrenys d'apropament entre ambdues parts, tenint en compte les especificitats de la normativa espanyola en la matèria. El Govern aposta perquè l'objecte fundacional de la ONCE d'ajuda als discapacitats sigui l'eix vertebrador entre les dues institucions. Durant la reunió es va acordar intensificar els treballs per pactar un marc de cooperació.

El ministre va exposar als representants de la ONCE la sensibilitat de l'Estat andorrà, i especialment del Govern, cap els col·lectius de persones amb discapacitat. Igualment, va agrair totes les accions puntuals que històricament ha dut a terme amb ciutadans i institucions d'Andorra. Riberaygua considera, a més, que una futura relació concreta i regulada amb la ONCE seria altament desitjable per la ciutadania del país.

La delegació andorrana també va estar integrada pel director del ministeri de Presidència, Xavier Bardina, i l'ambaixador Jaume Gaytan.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT