PUBLICITAT

El Comú d'Encamp té pendents de cobraments més de 550.000 euros

EL PERIÒDIC
ENCAMP

El Comú d'Encamp ha obert el període voluntari per fer efectius els deutes dels ciutadans i empreses relatius a diverses taxes i impostos corresponents al 2012 i 2013. Així apareix publicat aquest dimecres al BOPA en un edicte en el qual es posa en relleu que la corporació encampadana té pendents de cobrament més de 550.000 euros.

El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra va publicar ahir la relació d'empreses i particulars que tenen un deute amb el Comú d'Encamp relatiu al pagament de taxes com el foc i lloc o l'impost de radicació d'activitats comercials o sobre la propietat, entre d'altres.

Així, la suma total ascendeix a més de 550.000 euros. A partir d'ara, els deutors tenen un mes per fer efectiu el pagament de forma voluntària. Un cop vençut aquest termini, s'iniciarà el període de constrenyiment, amb la meritació del recàrrec i l'interès legal corresponents. Segons el Codi d'administració (article 124) es pot interposar recurs d'alçada davant del Govern, però això no eximeix del pagament del deute tributari,

El pagament es pot efectuar a les oficines de Tràmits del Comú d'Encamp, en horari d'atenció al públic o bé en qualsevol entitat bancària del país, indicant el número de rebut corresponent. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT