PUBLICITAT

Casals, Marin, Felipe i Malet aniran en 3x3 a Bucarest

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Rafa Casals, Dani Marin, Felipe de Oliveira i Esteve Malet encapçalen el rànquing nacional de bàsquet 3x3 i per tant serán els representants d'Andorra a Bucarest en un torneig classificatori per World Tour que està dotat amb més de 8.000 euros en premis i que es disputarà del 26 al 28 de juliol vinents.

De cara a l'Open de Perpinyà del 3 i 4 d'agost, la Federació Andorrana de Bàsquet (FAB) gaudeix de dues wild cards femenines i dues de masculines, fruit del conveni de col·laboració amb la Catalana. És un torneig catalogat amb la màxima qualificació en la comunicat veïna i, a banda de l'equip femení sub-18 que anirà per preparar el Mundial de Jakarta, també hi prendran part un equip sub-18 masculí i dos sèniors, també en les dues categories.

Per últim, ja de cara al setembre, queda la representació andorrana a l'NBA 3x3 Tour, també amb quatre equips andorrans. El passat divendres, el director del programa 3x3, Àlex Sánchez, va ser a Andorra per recolzar la FAB en la popularització del 3x3.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT