PUBLICITAT

Rovira cau al primer combat contra l'americana Craig

  • L'andorrana supera la primera ronda per sorteig i és eliminada en setzens
EL PERIÒDIC
LA PUEBLA

Periodic
Rovira (vermell), lluitant en el Campionat de França del 2011 Foto: FANDTAEKWONDO

Jéssica Rovira va caure a les primeres de canvi en els Campionats del Món de taekwondo que s'estan disputant aquesta setmana en la ciutat mexicana de La Puebla.

L'única representant andorrana en la màxima cita mundialista va superar la primera ronda per sorteig, amb 47 lluitadores en competició en la categoria de menys de 49 quilograms. En la segona, els setzens de final, va enfrontar-se amb la lluitadora dels Estats Units Charlotte Craig, que venia de derrota la xipriota Despina Pilakavi. Rovira tampoc va poder amb la nord-americana, que en els vuitens va imposar-se a la germana Sabrina Noel fins que va perdre en els quarts davant la cubana Yania Aguirre.

Aguirre es quedaria en les semifinals igual que la croata i màxima favorita Lucija Zaninovic i per tant totes dues es van dur el bronze. A la final van arribar la representant de Jordània Dana Touran, que va perdre i es va penjar la plata, i la tailandesa Chanatip Sonkham, la nova campionat del món.

Aquesta vegada no hi havia repesca i per tant la lluitadora andorrana finalitza entre les 32 primeres en un estiu que se l'ha fet llarg després de tota una temporada competint i competicions de primer nivell durant l'estiu com ara els Jocs del Mediterrani de Mersin del mes passat al qual va guanyar la primera eliminatòria per ser després eliminada en els quarts de final, i ara els Mundials de La Puebla als quals no ha pogut fer més que un combat. Amb 23 anys, Rovira ha superat dues rondes mundialistes en la seva trajectòria esportiva, una al Mundial sénior 2005 i l'altra al Mundial júnior 2006.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT