PUBLICITAT

Andorra vol negociar un acord de no doble imposició amb Liechtenstein

  • Saboya es reuneix amb la seva homologa en una visita oficial
EL PERIÒDIC
VADUZ

Periodic
El ministre d'Exteriors, Saboya. Foto: EL PERIÒDIC

Andorra i Liechtenstein van abordar ahir la possibilitat de negociar un acord per evitar la doble imposició, en la reunió que van mantenir el ministre d'Afers Exteriors Gilbert Saboya, i la seva homòloga, Aurèlia Frick, en el marc de la visita oficial del ministre a Liechtenstein. El Govern va explicar en un comunicat que a la trobada entre Saboya i Frick també es van aborda qüestions com ara l'acord d'intercanvi d'informació fiscal i la possibilitat de negociar en el futur un conveni de no doble imposició, el procés d'acostament d'Andorra a la Unió Europea i la nova negociació dels acords sobre la fiscalitat de l'estalvi, tot i que des de l'Executiu no es va entrar en el detall de les converses.

El ministre Saboya també es va reunir amb altres membres del ministeri liechtensteinès, entre ells, el sotsdirector de l'Oficina d'Afers Exteriors, Patrick Ritter; el secretari general del Gabinet de la ministra Frick, René Schierscher; la directora de la Unitat de coordinació de l'Espai Econòmic Europeu (EEE), Andrea Entner Koch; i l'assessora del ministeri d'Afers Estrangers Sandra Ruppen.

Saboya també va tenir l'oportunitat de conversar amb el director de l'Oficina d'Afers Econòmics, Christian Hausman. La visita del ministre d'Afers Exteriors a Liechtenstein va cloure amb un sopar que va reunir diferents personalitats de la vida econòmica i empresarial de Liechtenstein com ara el president de la Cambra de comerç i Indústria, Klaus Rich. Saboya també va aprofitar aquesta oportunitat per establir nous contactes entre les cambres de comerç andorrana i liechtensteinesa amb vistes a futurs intercanvis empresarials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT