PUBLICITAT

Guille Colom substitueix Farfán al River Andorra

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

El jove Guille Colom formarà part de l'estructura del BC River Andorra la temporada vinent, alternant la seva presència amb el sènior B i els entrenaments i, si fos el cas, alguns minuts amb l'equip d'Or. La incorporació de Colom al River Andorra entra en el marc de la sortida d'Albert Farfán, que deixa l'equip andorrà per marxar a continuar els seus estudis a Barcelona.

Colom és un jugador que pot ser 1 però també un 2, i que físicament, segons el club andorrà, pot estar al nivell desitjat per oferir una resposta semblant o millor que la de Farfán, tot i que aquest jugava en altra posició. «És un base-escorta que ha millorat molt físicament», va assegurar ahir el director general del club, Francesc Solana, que hi va afegir que confia «plenament» en què Colom «s'adapti a l'exigència dels entrenaments d'un equip professional». «Crec que ens podrà ajudar», va assegurar Solana.

Colom ha estat jugant durant les últimes tres temporades a l'Stadium Casablanca de Saragossa, a la lliga EBA. Albert Farfán ha estat compaginant les últimes temporades el primer i el segon equip.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT