PUBLICITAT

Cristina Llovera obté un correcte 12,92 als 100 metres a Donetsk

  • L'andorrana buscava fer millor marca personal de l'any, feta al juny, i es va quedar a 7 centèsimes
EL PERIÒDIC
DONETSK

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

Cristina Llovera va arribar ahir de Donetsk (Ucraïna), on s'estan disputant els Campionats del Món juvenils. La jove velocista andorrana tenia cita en els 100 metres i va obtenir una «marca correcta» de 12,92s, conforme va valorar Abraham Férriz, director tècnic de la Federació Andorrana d'Atletisme.

Llovera, que amb només 16 anys va acabar la 54a de 61 participants, tenia com a objectiu superar la millor marca personal de l'any, de 12,85s feta el 19 de juny passat amb 0,8 de vent a favor, però ahir, amb -1 de vent, es va quedar a només set centèsimes d'igualar la marca i a 19 centèsimes que ostenta ella mateixa des del juny de l'any passat, abans de Londres 2012.

«Ha estat dos mesos amb problemes físics i després li han vingut els exàmens finals; durant tres setmanes dormia tres hores i entrenava molt poc. Tot i així estava bé de forma i podia baixar del 12,85 però les condicions no eren les que esperàvem i en la sortida, que ha estat agressiva, s'ha desequilibrat a causa del vent», va explicar Férriz.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT