PUBLICITAT

Banca March impedeix que BPA compri Inversis

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

La Banca March va exercir el seu dret preferent de compra en la venta d'Inversis amb una oferta de 217,4 milions d'euros i així va impedir que Banca Privada d'Andorra adquirís l'entitat a través de Banco de Madrid. Segons va informar EFE, Banca March va impedir que BPA comprés Inversis amb l'objectiu de vendre posteriorment la banca privada minorista a Andbank i traspassar el 50% de la resta del negoci de particulars al grup portugués Orey Antunes.Tot i que després de les ofertes presentades per BPA i Andbank per la compra d'Inversis semblava que BPA havia vençut, finalment cap de les dues entitats va poder tancar la compra.

Banca March, un dels accionistes majoritaris d'Inversis, va exercir el seu dret a compra preferent per «assegurar i mantenir la qualitat del servei» prestat per Inversis als seus clients, segons va explicar la Banca March, accionista de referència d'Inversis al costat de Bankia, Banc Sabadell, Indra, Cajamar, El Corte Inglés o Telefónica.

Es posa fi així a l'enrevesada venda d'Inversis per la qual van licitar fins a l'últim moment els andorrans BPA i Andbank i en la qual se suposa que el primer s'havia convertit en el guanyador amb una oferta de 215 milions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT