PUBLICITAT

Victòria clara de Sanza en el vintè aniversari de la cursa del CAAD

  • El número de participants cau a 220 en una carrera urbana de 10 km. per la capital i Escaldes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Moments després del tret de sortida en la Mig Fons d'Andorra 2013, ahir a les immediacions del Comunal Foto: ÀLEX LARA

El vintè aniversari de Mig Fons d'Andorra que es va disputar ahir i que organitza el Club d'Atletisme Assegurances Doval (CAAD) va tenir com a clar guanyador a Marcos Sanza. El corredor del Club d'Atletisme Valls d'Andorra (CAVA) va dominar els 10 quilòmetres d'una carrera íntegrament urbana i va marcar un temps de 31minuts 20 segons. Segon va ser d'equip Toni Bernadó, que amb 46 anys va acabar a a prop d'un minut i mig del seu company d'equip i tercer, ja a uns tres minuts, va ser Miki Solé, del club A4elkm.

En la categoria femenina la més ràpida va ser Sílvia Segura (CA Les Tortugues de la Garriga), 35a en la general amb una marca de 41min 55s. Segona va ser Esther Montosa (Sabadell) a més d'un minut d'avantatge i tercera Núria Ribalta (AE Ekke de Lleida) a minut i mig.

No van faltar a la cita corredors de França i majoritàriament d'Espanya com ara l'ultrafondista andorrà que viu a Saragossa Iván Ramírez, cinquè a un minut del podi. Però sobretot va predominar Catalunya, amb participants procedents de Barcelona, Reus, Sanauja, Lloret de Mar, Sabadell, Manresa, Tàrrega, Vilanova, Sant Andreu de la Barca o Corbera. Finalment la participació va caure als 220 arribats a meta, malgrat que s'havia superat la xifra 300 en les inscripcions. Amb tot, el cap visible de la Mig Fons, Josep Doval, assegura que s'ha superat el mig miler de visitants amb motiu de la seva cursa i que en pernoctacions «hem tingut controlades 140 habitacions».

La carrera, sota un sol radiant i forta calor malgrat que aquests dies les pluges estan fent freqüents actes de presència, va transcórrer pels carrers d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany abans del migdia. La sortida va ser a l'Estadi Comunal i la ruta va passar per la carretera de Santa Coloma, la rotonda del Burger King, Galeries Plaza, avinguda Meritxell i Carlemany, pas per la Dama de Gel, Mitjavila i el Prat de la Creu.

PODIS DEL CAMPIONAT D'ANDORRA / Per al Campionat d'Andorra formen el podi en la categoria masculina Sanza, Bernadó i Ramírez i el femení Dulce Casanova, Pepi Garcia i Alicia Ruiz, totes tres del CAAD.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT