PUBLICITAT

Els veïns volen més seguretat viària a Santa Coloma

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'Associació de Veïns i Comerciants de Santa Coloma va entregar ahir una carta al director de la Policia per demanar una millora de la seguretat viària a les avingudes principals. En l'escrit expressen la necessitat de solucions per part de Mobilitat a la recta de l'avinguda Santa Coloma i l'avinguda d'Enclar.

Els veïns es queixen de la necessitat de millorar la seguretat del poble i que els ciutadans «tinguin seguretat quan van pel carrer i quan han de creuar». A més, en la carta van recordar que «les infraccions dels vehicles són constants» i que «malauradament cada dos per tres hem de lamentar morts en aquest tram».

L'associació espera una resposta per part de l'Administració i diu que farà seguiment perquè se solucioni definitivament «un dels problemes importants que té Santa Coloma juntament amb les inundacions». Els veïns esperen que la partida de 1,7 milions d'euros que el Govern ha inclòs al pressupost per ordenar els llits i els marges dels rius pugui solucionar aquesta problemàtica.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT