La UE manté el 0-0 fins el minut 76

MOSTAR

La UE Santa Coloma també afrontava la tornada de la primera ronda prèvia, davant el Zrinjski de Bòsnia, amb un 1-3 en l'anada al Comunal que feia poc menys que impossible la remuntada, més encara tenint en compte que l'expedició colomenca havia arribat a Mostar a la mitjanit de dimecres a dijous.

Tot i el descomunal esforç físic fet en l'anada, l'onze d'Emiliano González va tornar a fer un partit tan seriós com el de casa, esperant al rival al seu mig del camp i maltractant la pilota sense prejudicis quan s'olorava perill.

En la primera part només es va poder veure una ocasió realment clara de Bekic al minut 18. A la segona part i aprofitant el desgast cada vegada més visible dels colomencs, els locals van insistir més en donar feina a Friday fins que al minut 76 Djuric va marcar de falta i va tallar el somni de la UE de no perdre un partit europeu.