PUBLICITAT

Comencen les obres de la graderia i la pista d'atletisme

  • Estarà acabat a principis del 2015 i el poliesportiu no es construirà
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Cerqueda, Naudi i Martí, ahir miren el terreny de joc del camp d'Ordino Foto: ANA / M. T.

El cap de Govern, Toni Martí, i el secretari d'Estat d'Esports, Jordi Cerqueda, acompanyats de les autoritats comunals d'Ordino, van fer ahir una visita al Centre de Tecnificació d'Ordino (CTO) abans d'anunciar que aquest mateix mes de juliol començaran les obres de la graderia del camp de futbol, per una capacitat de 525 persones i una recta d'atletisme subterrània que anirà per sota de la grada de 115 metres que també pot acollir entrenaments d'altres esports com el bàsquet, handbol, futbol sala o tir amb arc.

Cerqueda va destacar que la instal·lació ha de servir «per dinamitzar l'esport andorrà», i perquè el rendiment millori, definint el CTO com un espai «ideal» per reagrupar tot el relacionat amb el clúster d'educació esportiva, ja que el centre està en un ambient de natura i molt a prop de les pistes d'esquí.

D'altra banda, el Govern creu que la nova instal·lació també ha de ser vir per fomentar estades i concentracions esportives d'equips forans que puguin fer pretemporades o estatges de preparació.

NO AL TENNIS, BÀSQUET I JUDO / Cerqueda va informar que aquestes obres acabaran a finals del 2014 o a principis del 2015 i va avisar que amb aquests treballs es dona per finalitzada l'obra, tot i que el projecte inicial inclogués un poliesportiu amb dues pistes de tennis, una de bàsquet i un espai pel judo. El secretari d'Estat ha afegit que aquestes activitats es poden assumir també al pavelló Germans Riba que també hi ha a Ordino.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT