PUBLICITAT

Muniaín 'debuta' en l'estada... i apareix Deulofeu

  • La perla del Barça apareix per sorpresa per coincidir amb el seu amic de l'Athletic de Bilbao
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Nike Camp Andbanck 2013 va tenir ahir un nou visitant, el jugador de l'Athletic de Bilbao Íker Muniaín, que per primera vegada va poder gaudir amb els nens de l'estada però per sorpresa de tothom, també va aparèixer a Aixovall el seu gran amic Gerard Deulofeu, el jove valor del Barça que sembla que jugarà un any cedit a l'Everton.

Muniaín no es va lliurar de respondre a totes preguntes dels petits curiosos. Per exemple han volgut saber la seva opinió sobre el ja desaparescut Estadi de San Mamés, que per a ell també és tota una catedral del futbol: «Va ser molt especial el moment en què es va tirar avall. Són molts anys, moltes històries allà... Espero que el nou camp mantingui la màgia», va desitjar.

A nivell esportiu va admetre que no estava «gaire content» amb la temporada que ha protagonitzat a nivell personal però considera que l'arribada de Valverde «pot anar bé per a la meva manera de jugar».

Un altre tema calent va ser el de la situació de Llorente, que acaba de signar amb la Juventus de Torí: «No va ser gens fàcil per a ell, però tampoc per a la resta de companys. Li desitjo molta sort en la seva aventura».

‘Deulo', a qui ningú esperava, es va lliurar de les preguntes però no de les fotos ni dels autògrafs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT