PUBLICITAT

La Mostra Gastronòmica manté el pressupost i confia repetir l'afluència

  • Un total de 20 estands promocionaran la restauració del país
  • El Comú substitueix les conferències per cursos culinaris a joves
CLARA GARNICA
ORDINO

La 19a Mostra Gastronòmica d'Andorra ja té data i participants del sector de l'hoteleria. Se celebrarà a l'Ordino Estudios el 19 de setembre, i comptarà amb una vintena d'estands. La voluntat, segons van explicar ahir el conseller de Turisme, Bartumeu Gabriel, i la cap de Turisme, Maria Soto, és continuar promocionant la restauració an- dorrana de gamma mitja i alta. Per tal de mantenir el nivell, el Comú ha mantingut la inversió respecte a l'any passat, que va ser de 21.000 euros. Soto va manifestar que confia a arribar als 450 comensals, xifra a la qual es va arribar l'any passat.

Les novetats culinàries d'aquesta edició seran a les postres, ja que s'hi ha inclòs una secció de gelats. Pel que fa als primers i segons plats, s'han deixat a lliure elecció dels restauradors. Soto va indicar que s'ha produït una rotació del 40% entre els participants, "per evitar la monotonia en els plats".

D'altra banda, Gabriel va explicar que s'han substituït les conferències culinàries per cursos de cuina a escolars. S'impartiran el 15 de setembre als escolars de la par- ròquia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT