PUBLICITAT

La millora de l'Av. Rocafort costarà al voltant de 663.000 euros

  • El Govern n'assumirà 584.560 ? i el comú 78.494euros
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra va publicar ahir la licitació de les obres de remodelació de l'avinguda Rocafort, a Sant Julià de Lòria, amb un import estimat de 663.054 euros. Les obres que s'hi han de fer són la millora de la capacitat dels desaigües de la CG1 entre l'alçada del Comú i el carrer Isidre Valls, i l'eixamplament de les voravies de l'avinguda amb la millora de la senyalització vertical i la retirada del pòrtic que indica el sentit de circulació dels carrils.

El concurs públic nacional de remodelació contempla també un període d'execució de 30 setmanes i podrà rebre ofertes fins el proper dia 8 d'agost.

Aquestes obres a l'avinguda ja estaven previstes al pressupost del Govern del 2013 i tenen per objectiu acabar de millorar la connexió amb la desviació del túnel de la Tàpia.

Del total de les obres, però, el Govern n'assumirà 584.560 euros mentre que uns altres 78.494 euros els pagarà el Comú perquè van destinats a la xarxa separativa d'aigües que correspon a la corporació local.

Pel que fa a la resta de l'obra, consisteix en la millora de la capacitat dels desaigües de la part baixa de l'avinguda Rocafort i en l'eixamplament de les voravies i el canvi de la senyalització vertical. A més, com que el carril central de doble sentit de l'avinguda desapareix, es retirarà el pòrtic que indica el sentit de circulació d'aquest. Així, es donarà més espai un altre aspecte a les voravies.

Aquest mateix dimecres el BOPA també publica la licitació dels controls de qualitat de l'obra per un import estimat de 14.396 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT