PUBLICITAT

Canillo i la capital beneeixen uns 400 vehicles per Sant Cristòfol

EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Mossèn Ramon Rossell fa la benedicció dels vehicles, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Un any més, diverses parròquies van celebrar ahir la festivitat de Sant Cristòfol, patró dels conductors. Canillo ho va fer amb una missa a la plaça Carlemany, davant del Comú, i posteriorment amb la tradicional benedicció dels vehicles a càrrec de mossèn Ramon Rossell.

A Andorra la Vella, mossèn Ramon Sàrries va beneïr els cotxes que van anar passant per príncep Benlloch i que van rebre també un clauer com a record d'aquest dia. En el primer cas, van passar per la plaça Carlemany uns 150 vehicles mentre que a la capital podrien haver arribat als 250, segons van apuntar els mossens.

A Canillo, mossèn Ramon Rossell va reconèixer que la xifra va ser una mica inferior a altres anys probablement perquè molts ciutadans estan de vacances. En canvi, a Andorra la Vella pràcticament van exhaurir les existències de clauers que es van repartit com a obsequi entre els conductors del país i turistes.

Entre els vehicles que van desfilar per Canillo es va veure els de la flota del Comú que realitzen tasques de manteniment, de grua o els camions dels Bombers. I és que a més de desitjar seguretat a les carreteres la festa també vol servir per reconèixer la tasca dels vehicles que fan un servei públic per a la parròquia, segons va recordar el mossèn. També a Andorra la Vella, Mossèn Ramon Sàrries va beneïr els vehicles del parc mòbil del Servei de Circulació de la parròquia. H.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT