PUBLICITAT

L'Homenatge al Ciutadà farà un reconeixement a Manel Rivas

  • L'agent de circulació va tenir un paper destacat durant els aiguats del 82.
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Escultura de l'homenatge a la ciutadania Foto: COMÚ DE LA MASSANA

la quarta edició de l'homenatge a la ciutadania reconeixerà Manel Rivas Calleiros pel paper destacat que va tenir durant els aiguats de l'any 1982.

El premi, que s'atorgarà durant la Festa del Roser, aquest diumenge, vol premiar la tasca de les persones que han treballat desiteressadament en benefici de la comunitat i en aquest cas s'entrega a Manel Rivas Calleiros per reconèixer el seu valor i altruisme «en un moment de caos i pànic com van ser els aiguats» segons la consellera de Social de la Massana Pilar Gabriel.

Segons va informar el Comú de la Massana en un comunicat, Rivas era agent de circulació i tot i que no estava de servei, en vista de la perillositat de baixar de la Massana es va col·locar a l'alçada del revolt de la Palanca aturant els vehicles i instant-los a fer marxa enrere. Així va evitar molts accidents, segons la consellera.

L'acte d'homenatge serà aquest diumenge a les 13 hores i després s'oferirà un aperitiu popular i una actuació de l'esbart de les Valls del Nord.

En l'edició passada el premiat va ser Antoni Areny, conegut com el Salla, per la seva contribució en el manteniment dels valors i les tradicions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT