PUBLICITAT

La Borda Estevet obté un exel·lent de Tripadvisor

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Borda Estevet va anunciar ahir la recepció d'un Certificat d'Excel·lència de TripAdvisor. El guardó, que premia una hospitalitat excel·lent, només es concedeix als negocis que reben contínuament opinions excepcionals de viatgers a TripAdvisor i pot optar a ell qualsevol establiment del món que reuneixi els requisits necessaris.

De tots els negocis que compten amb perfil TripAdvisor, només el 10% rep aquest prestigiós premi, tal com van informar ahir en un comunicat.

Per aconseguir el Certificat d'Excel·lència, els negocis han de mantenir una puntuació mínima general de quatre punts (d'un màxim possible de cinc) obtinguda a partir de les opinions dels viatgers de TripAdvisor, a més, es requereix que el seu perfil de TripAdvisor tingui una antiguitat d'almenys 12 mesos.

Entre altres criteris addicionals, també es té en compte el volum d'opinions rebudes en els últims 12 mesos.

«La Borda Estevet s'enorgulleix de rebre un Certificat d'Excel·lència de TripAdvisor», va declarar José Martín, director de la Borda Estevet, que va afegir que «nosaltres ens esforcem per oferir als nostres clients una experiència memorable» i que aquest premi «així ho testifica: el nostre intens treball es tradueix en opinions positives a TripAdvisor».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT