PUBLICITAT

L'ONCA serà «l'estrella» del 14è Festival d'orgue

  • El certamen durarà menys per la reducció de pressupost
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Mossèn Ramon Sàrries, ahir a la presentació del Festival. Foto: ÀLEX LARA

El 14è Festival internacional d'orgue del Principat d'Andorra comptarà aquest any amb una col·laboració molt especial, la de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra que interpretarà un programa centrat en Händel amb l'organista valencià Josep Vicent Giner, tal i com va informar l'ANA. Aquest serà el «concert estrella», segons va indicar el director del festival, Ignacio Ribas, ja que serà la primera vegada que es podrà veure aquesta combinació al país. A més, el certamen organitzat per l'Arxiprestat d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà amb l'assessorament de l'Associació d'Amics dels orgues de les Valls d'Andorra segueix apostant pels joves talents i comptarà amb un concert del jove titular de l'orgue de Sant Francesc de Paola. I és que com va indicar el director del festival «es vol donar peu als que comencen»..

La programació d'aquesta edició es concentrarà durant el mes d'agost i, per tant, s'escurça respecte d'altres edicions quan arribava fins a Sant Esteve. Ribas va admetre que davant la reducció del pressupost s'ha optat per una durada més curta i Mossèn Ramon Sàrries, va remarcar que en temps d'austeritat «potser tampoc era adient que féssim més concerts».

Els quatre concerts que formen la programació del 14è Festival internacional d'orgue tindran lloc del 10 al 19 d'agost i se celebraran a l'església de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana, a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella i a Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT