PUBLICITAT

Un empat «seria bo»

  • El FC Santa Coloma assumeix l'eliminació i el tècnic motiva: «Lluitem tot l'any per jugar aquest partit»
IVÁN MOURE
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Els jugadors del FC Santa Coloma estiren músculs en l'inici de l'entrenament oficial previ al partit de tornada contra el Breidablik, ahir al Comunal Foto: ÀLEX LARA

El FC Santa Coloma parteix en el partit de tornada contra el Breidablik (Estadi Comunal, 17.30 hores) amb un 4-0 encaixat a Islàndia i assumeix l'eliminació davant d'un equip que es va mostrar superior en tots els sentits. Luis Blanco així ho va assegurar preguntat per les opcions de remuntada: «És una marcador excesivament alt que fa gairebé impossible aixecar l'eliminatòria perquè juguem contra un equip que no només té un físic poderós, és molt més que això; també han sorprès a nivell tècnic i tàctic. Un empat seria un bon resultat», va raonar.

Malgrat tot, l'entrenador del conjunt andorrà vol que els seus jugadors surtin a la gespa a competir, sense por: «Estem tot l'any lluitant per jugar a l'estiu partits com aquest i l'afrontem amb entusiasme, el 4-0 és el menys important ara. El que hem de fer es sortir a gaudir i deixar la millor imatge possible a casa».

ADAM SMITH SERÀ TITULAR / Es perdrà la festa Txema, que està lesionat a un bessó, i Samir, de baixa laboral, però per contra tornen a una convocatòria Genís Garcia i Renato, a més dels juvenils Tossé i Alan, d'entre els quals possiblement surti l'únic descartat que hi haurà en la convocatòria de 19 que ha fet Blanco. L'onze per al partit d'avui el formaran, amb un esquema 4-2-3-1, Eloi a la porteria; en la línia defensiva Fité per la dreta, Ribolleda i Walter pel centre, i Javi Sanchez; Luis Blanco i Rebés en el doble pivot; Ismael (dreta), Juanfer Laín i Mercadé (esquerra) en la línia de tres i en punta Adam Smith, que debutarà com a titular, No jugarà d'inici Alejandro, que no acaba d'agafar la forma física adequada per afrontar un partit d'aquestes característiques i haurà d'esperar a la segona part per tenir minuts.

No hi ha gaires canvis respecte a la setmana passada tot i que Blanco va admetre que l'anada «va passar factura» perquè el Breidablik va marcar un ritme inicial inabastable: «La seva mobilitat ens va penalitzar. Buscaven línies de passada fàcils, generaven espais i atacaven per les bandes per finalitzar amb un punta d'aquells rematadors, alt i potent.».

Aquestes paraules van desembocar en el que Blanco anomena «una teoria personal» sobre els partits europeus: «Quan ens marquen un gol acostumen a marcar-ne un altre i crec que és concentració, no anar-se avall perquè és llavors quan et passen per sobre». Avui, ho voldrà impedir. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT