L'anada va passar factura a la UE: Rubio i Bernat, tocats

• Periánez és baixa segura per als d'Emiliano, que hah d'aixecar un 1-3 a domicili
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Àlex Martínez protegeix una pilota pressionat per l'extrem Djuric. Foto: ÀLEX LARA

Si el FC Santa Coloma té poc menys que impossible remuntar l'eliminatòria, la UE viu una situació similar o fins i tot pitjor: la derrota per 1-3 contra el Zrinjski en l'anada a l'Estadi Comunal ha passat factura de tal manera que Rubio, amb una fissura intercostal i Victor Bernat, amb lumbàlgia, arribin seriosament tocats al partit. S'ha d'aixecar ara en la capital de Bòsnia (18.30 hores) l'eliminatòria amb dos dels pilars d'Emiliano infiltrats –»estan per jugar com a molt una hora», va admetre l'entrenador– i la baixa segura del porter titular Ivan Periánez, per motius laborals, que suplirà el recent fitxat Friday.

«Hem treballat les jugades laterals, sobretot en la banda esquerra, que és per on sempre buscaven fer-nos mal», va alertar Emiliano. «Jugant com l'anada, seriosos, ben posicionats, i no sortir del partit quan ens fan un gol igualarem més les coses», va raonar el tècnic de la UE.

Aquesta setmana el cos tècnic de l'equip colomenc ha fet èmfasi en el treball psicològic, recordant que el camí per donar problemes és el de la primera part al Comunal, amb una defensa infranquejable que va permetre anar al descans amb un sorprenent 1-0. «Després, quan ens van empatar, ens vam quedar bloquejats i en un minut ja anàvem 1-2. Hem d'evitar això perquè sinó et poden golejar fàcilment».

El Zrinjski, amb jugadors de físic intimidador i dos extrems ràpids, preveu un gran esforç físic per a una UE que va gastar tot el dia d'ahir en el viatge Així encara és més difícil.