PUBLICITAT

Es busca empresa per auditar les entitats subvencionades

  • El Govern no vol casos com el del FC Andorra i es posa mans a l'obra
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Puig entra a Govern. Foto: ÀLEX LARA

Quan va esclatar el cas FC Andorra arran de l'auditoria en la qual es van detectar presumptes irregularitats que han acabat amb el gerent, Emili Puig, en presó preventiva indefinida,a més d'un forat econòmic important per determinar, el cap del Govern, Toni Martí, va fer èmfasi en públic en deixar ben clar que el club de futbol tricolor no tenia cap similitud amb la resta d'entitats esportives del país.

No obstant això, Martí va anunciar llavors, fa ara gairebé dos mesos, que l'Executiu actuaria per evitar més casos com aquest. En certa manera hi ha un interès per tenir més vigilats els números dels clubs i/o federacions que reben subvenció pública i en aquest aspecte s'ha anar ràpid per complir aquelles paraules.

PUBLICACIÓ AL BOPA / Ahir va sortir publicat al BOPA un edicte datat de la setmana passada en la qual, a través del Ministeri de Finances i Funció Pública, l'Executiu anunciava el següent: «Edicte pel qual es convoca un concurs per a l'adjudicació dels treballs de diagnòstic dels procediments de control intern i de la situació patrimonial, financera i econòmica de les entitats esportives que reben ajudes públiques del Govern de tipus subvencions o transferències», referint-se en aquestes últimes a recolzament econòmic per a esdeveniments puntuals com ara la Volta als Ports, al qual Andorra Turisme va aportar 10.000 dels 40.000 de pressupost que manegava l'Agrupació Ciclista Andorrana.

La data límit per presentar les ofertes a concurs nacional és el 8 d'agost vinent a les 16.30 hores i les propostes s'han de presentar al servei de tràmits del Govern.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT