PUBLICITAT

Els nivells de clor obliguen a tancar la piscina d'Encamp

  • Entre avui i demà el comú preveu la seva reobertura
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
La piscina coberta d'Encamp Foto: COMÚ D'ENCAMP

La piscina del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp resta tancada des de divendres passat després que els anàlisis en l'aigua detectessin una presència de clor superior a la permesa pel Reglament de piscines. Tot i que, segons el cap del Departament de Joventut i Esports, Manel Sánchez, se superava en una quantitat petita (de 0,2 mil·lilitres per litre d'aigua), van prohibir el bany en aquesta piscina durant tres dies per precaució i no es preveu que es pugui obrir fins avui o demà. Encara que des del Comú van assegurar que es va informar els usuaris d'aquesta anomalia, va ser el conseller de la minoria, Joan Sans, qui va fer públic l'incident a través de les xarxes socials.

El conseller de la minoria, Joan Sans, va informar dilluns passat a través de les xarxes socials de problemes amb les piscines de la Mola i del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp. Sans va indicar que es van detectat problemes amb l'aigua i va lamentar que el comú no hagi fet cap comunicat «per avisar a la població que el servei està interromput i per quines causes».

Després de consultar al Comú d'Encamp, aquest va emetre un comunicat on explica que la piscina gran del Complex es va tancar als usuaris «per seguretat, precaució i per respectar el Reglament». Segons va explicar el cap del Departament de Joventut i Esports, Manel Sánchez, la piscina havia estat quinze dies en parada tècnica fins dilluns 1 de juliol i després d'aquest període a vegades costa ajustar alguns paràmetres. En aquest cas, en una de les analítiques rutinàries realitzades a l'aigua.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT