PUBLICITAT

Crèdit Andorrà, distingit com el millor banc privat del país

  • La publicació anglesa destaca sobretot la seva fidelització al client
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'edifici que acull les dependències centrals de Crèdit Andorrà a la capital Foto: TONY LARA

La publicació financera Global banking & finance review ha distingit Crèdit Andorrà com a millor entitat privada d'Andorra del 2013. La revista en destaca la seva «trajectòria sòlida, forta i basada en uns valors totalment arrelats i orientats 100% al client». A més de valorar l'experiència de l'entitat, el panell de jutges dels premis van valorar la vocació de Crèdit Andorrà de ser una «banca boutique que ofereix serveis personalitzats a mida per a cada client».

Crèdit Andorrà ha rebut el reconeixement que Global banking & finance review atorga a aquelles entitats que ocupen un lloc destacat en les àrees d'especialització i d'excel·lència dins de la comunitat financera internacional. Els premis reflecteixen la innovació, l'assoliment, l'estratègia i els canvis inspiradors dins del sector financer.

La publicació subratlla amb el seu premi el lideratge del Grup Crèdit Andorrà dins del sector financer del Principat, i posa en relleu que «una experiència de 63 anys en el segment de banca privada a Andorra recolza l'activitat de Crèdit Andorrà, que té una trajectòria sòlida, forta i basada en uns valors totalment arrelats i orientats 100% al client». A més, el panell de jutges dels premis van valorar la vocació de Crèdit Andorrà de ser una «banca boutique» que ofereix serveis personalitzats a mida per a cada client, en funció del perfil de risc i l'estil de gestió més convenient i van remarcar les seves ràtios de solvència (17,80%) i de liquiditat (59,35%) i la seva capacitat de gestió, segons va indicar l'entitat en un comunicat.

La plataforma internacional del Grup, present en 10 països, va ser un dels elements decisius per atorgar el premi a Crèdit Andorrà, ja que, segons va explicar la publicació financera, això permet l'accés de tots els seus clients als mercats internacionals i, per tant, als productes que millor s'adapten a les seves necessitats i a un enorme ventall d'opcions d'inversió (multibooking). En aquest sentit, Global Banking & Finance Review destaca «l'impuls en l'expansió internacional que ha dut a terme Crèdit Andorrà en els darrers anys, que reforça la seva posició al sistema financer internacional i consolida la seva presència als mercats llatinoamericans».

D'altra banda, la revista The Banker del grup Financial Times va classificar Crèdit Andorrà en la primera posició del sector bancari andorrà en el rànquing Top 1000 internacional (edició juliol 2012).

A més, Fitch Ratings va mantenir el mes de juny passat totes les qualificacions a Crèdit Andorrà amb un ràting a llarg termini A- i un a curt termini F2. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT