PUBLICITAT

L'Andorra s'estrenarà al camp de l'Almacelles el 8 de setembre

  • Segons el calendari de Primera Catalana, el debut a Aixovall serà amb el Vista Alegre
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Emili Garcia, amb el FC ANDORRA Foto: ÀLEX LARA

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ja ha fet públic de Primera Catalana i en el grup 2 l'Andorra debutarà al camp de l'Almacelles el pròxim 8 de setembre.

El primer partit a casa serà amb el Vista Alegre la setmana següent i si es compleixen els horaris i les dates de tots els partits, el conjunt tricolor alternarà durant tota la temporada un partit a fora i un partit a casa, acabant la lliga l'1 de juny de l'any vinent a Aixovall contra el Balaguer.

JUSTO, PREOCUPAT PEL VESTIDOR / Justo Ruiz, que en principi continuarà a la banqueta de l'Andorra, va desviar l'atenció alhora de valorar el calendari que li espera al conjunt tricolor. Davant la crisi institucional i econòmica que es viu a l'entitat que presideix François Moliné, va assenyalar: «A mi el que em preocupa de debó és començar amb un equip de garanties».

Seguint aquesta línia, el tècnic va argumentar: «L'Almacelles el coneixem i existeix una forta rivalitat amb aquest equip [arran de la derrota en l'última jornada de lliga de fa dues temporades, amb l'ascens a Primera en joc quan encara no s'havia fet la reestructuració de les divisions catalanes], però ara mateix no podrem sortir com a favorits, vista la situació que està vivint el club». I va prosseguir: «Jo no sé si continuaré [tot i que ell, el club i la Federació Andorrana de Futbol coincideixen en què sí, no hi ha res oficial] i quant als jugadors... Encara no han cobrat les mensualitats que els deuen i ja comencen a buscar altres alternatives.

L'últim és Emili, que marxa a jugar amb el Lermeño de la Tercera Divisió de Castilla i Lleó, equip en el qual va militar Adri abans de signar el passat mercat d'hivern amb el Burgos. També han marxat Cristian Martínez, Ferran Pol (Lusitans) i Àlex Roca (UE Santa Coloma). I en els pròxims dies poden caure més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT