PUBLICITAT

Detinguda una dona per ratllar 27 vehicles a Prada Casadet

  • Dos casos més de violència de gènere i un d'exhibició sexual
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Edifici de l'Obac que aplega les dependències de la policia. Foto:TONY LARA

La Policia va detenir la darrera setmana un total de vuit persones, entre elles una dona que es dedicava a ratllar vehicles estacionats a la zona de Prada Casadet d'Andorra la Vella, causant danys per valor de més de 12.000 euros. D'altra banda, també es van detenir dos homes, un a Sant Julià i un a Escaldes-Engordany, com a presumptes autors de maltractaments domèstics, i un tercer com a presumpte autor d'un delicte d'exhibició sexual davant de menors d'edat.

Pel que fa a la dona que ratllava els turismes, és veïna de Prada Casadet, i va ser detinguda com a presumpte autora de danys múltiples a vehicles estacionats. Des de principis del mes de juny, la Policia havia rebut fins a 21 denúncies de particulars que aparcaven a la zona i es trobaven els vehicles ratllats amb un objecte punxant. L'Àrea de la Policia Criminal va obrir una investigació, i diumenge passat, mentre feien vigilància sobre el lloc, van detenir la dona mentre provocava danys en diversos cotxes. En total, es van produir danys a 27 vehicles, amb uns danys superiors als 12.000 euros.

ALTRES ACTUACIONS// D'altra banda, es van detenir dos homes com a presumptes autors de maltractaments en l'àmbit domèstic, tots dos residents de nacionalitat portuguesa. El primer, de 51 anys, es va detenir el 2 de juliol a Sant Julià de Lòria, i el segon, de 52 anys, el 6 de juliol a Escaldes-Engordany. D'altra banda, diumenge passat també es va detenir un resident de nacionalitat portuguesa de 57 anys com a presumpte autor d'un acte d'exhibició sexual davant de menors d'edat.

De les altres quatre detencions, una és un home no resident de nacionalitat espanyola de 25 anys que volia entrar al país amb 3,8 grams de cocaïna, 2 grams d'speed, 4 grams d'haixix i 2,1 grams de marihuana, totes elles destinades a consum propi. També es va detenir un jove andorrà de 21 anys per presumptes delictes de furts amb força, relacionat amb les detencions que es van fer el mes passat de quatre andorrans. Finalment, es va actuar contra un resident espanyol de 67 anys per conduir amb una taxa d'alcohol d'1,17 grams per litre, i un resident portuguès de 36 anys com a presumpte autor d'injúries, amenaces i desobediència a funcionaris de policia, que van ser requerits la matinada del diumenge en un local d'oci de la capital per una baralla.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT