PUBLICITAT

Taurus preveu duplicar la mida de la filial al Brasil en tres anys

  • La producció es destina en un 95% al mercat local, mentre que la resta es dirigeix ??a Mercosur
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Mas visita la fàbrica de Taurus a Brasil, dissabte Foto: EFE

El grup de petits electrodomèstics Taurus preveu duplicar la mida de la seva filial brasilera, Mallory, en el marc del pla estratègic aprovat el 2011 per consolidar i créixer al Brasil, que preveu una inversió de 30 milions d'euros al país llatinoamericà.

L'empresa catalana amb seu a Oliana, que també comercialitza les marques Monix i Turmix, ha indicat en un comunicat que han detallat aquest pla al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i al conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que van visitar dissabte les instal·lacions de la marca Mallory, la filial brasilera del grup.

Mas va iniciar dissabte un viatge institucional de cinc dies al Brasil, amb un intensa agenda de contactes econòmics i empresarials. Mallory, dins de Taurus des de 2002, compta amb un centre productiu i logístic situat a l'estat brasiler de Ceará, la producció es destina en un 95% al mercat local, mentre que la resta es dirigeix ??a Mercosur. El grup ha introduït la marca Taurus al Brasil per dirigir-se al segment alt del mercat, així com Winsor per a la cura personal professional. «Aquesta consolidació respon a la nostra confiança en un mercat fort com és el brasiler, mostrant així la voluntat d'expansió del grup a través de marques molt ben posicionades localment», ha sostingut el conseller delegat de la companyia, Àngel Riudalbàs. El grup català amb seu a Oliana va complir 50 anys el 2012 i compta amb més de 2.000 treballadors, així com set centres de R + D i 11 filials repartides per tot el món.

«constància i esforç» / «La clau que ens permet mantenir el reconeixement obtingut durant aquests més de 50 anys està en un treball que tan sols creiem possible des de la constància, l'esforç, l'austeritat i la humilitat», va resoldre el president de la companyia, Ramon Térmens, que va recordat durant l'acte que Taurus ven els seus productes en més de 80 països. Taurus preveu duplicar la mida de la seva filial al Brasil en tres anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT