PUBLICITAT

Sergi Roberto i Bartra promouran l'esport per a discapacitats

  • Tots dos seran avui a Aixovall per recolzar el projecte d'un nen que juga amb crosses
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els nens del Nike Camp de futbol immortalitzats amb els dos valors del Barça, ahir a la seu d'Andbank Foto: andbank

Sergi Roberto i Bartra, dos joves valors del Barça que si els moviments del mercat estival no ho impedeixen la pròxima temporada seran a tots els efectes jugadors del primer equip, van ser ahir al Nike Camp per ser a prop dels nens. Com no van parlar del passat, present i futur com a futbolistes però tot i que no ho van comentar, avui al migdia promouran el futbol per a discapacitats físics recolzant l'acte de presentació del projecte d'un nen de 7 anys, Zacarías Oualid, que practica l'esport rei amb crosses i que vol fer una crida a les persones en la mateixa situació per tal que s'animin a jugar, que res és impossible.

Aquest projecte es va començar a gestar en el MIC Integra (la categoria del MIC en la que competeixen persones amb discapacitats físiques i psíquiques) i ara es presenta en el marc dels Nike Camps que s'estan celebrant a Andorra.

Ahir, però, la jornada va destacar per les preguntes dels nens del campus sobre dos joves valors blaugranes que per fi tenen a tocar el seu somni: compartir vestidor amb els Messi, Puyol, Piqué, Iniesta, Xavi i companyia.

Sergi Roberto deixarà de ser del filial el pròxim 15 de juliol. Es va fer amic de la pilota practicant futbol sala fins que el va fitxar el Nàstic; d'allà se'n va anar al Barça, on porta set anys i té clar que mai aniria al Madrid «ni per molts diners». Fidel al Barça és conscient que està a un club on s'aspira «a guanyar-ho tot» admetent que a ell li fa il·lusió «la Champions». Té clar que vol quedar-se al Barça per «aprendre dia a dia de jugadors de la casa que són estrelles mundials» com ara Xavi, Cesc, Iniesta o Busquets. No l'importa si Thiago es queda o marxa: «Està clar que tindria més opcions de jugar, però com més gent més competència i això també és bo per a l'equip. Jo vull anar pas a pas i aprendre».

Bartra va tenir una participació més activa el curs passat i fins i tot ha jugat la Champions. Ell també té clar que vol quedar-se tot i que sap que el club busca un central de renom, com és Thiago Silva: «El meu cap està al Barça. S'està parlant d'una cessió, però ja veurem. No he parlat amb Tito però si l'any passat va confiar en mi i ara també és que vol que continuï», va concloure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT