PUBLICITAT

Els controls s'extendran a totes les festes de la parròquia

  • Les autoritats comunals valoren possitivament els dispositius de seguretat establerts aquests dies
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Un dels grups de l'Esbart de les Valls del Nord durant la seva actuació, ahir Foto: àlex lara

El Roser d'Ordino va encetar ahir el tercer dia de festa amb l'ofici religiós a l'església parroquial i el posterior ball de l'esbart de les Valls del Nord. Centenars de persones es van aplegar a la plaça major per gaudir de les danses dels diferents grups i acabar ballant plegats. De moment, tot i que encara queda una nit, la valoració del comú és molt positiva tant per a les activitats que s'han desenvolupat des de divendres com pel civisme amb què s'estan vivint les festes. «La gent vol festa i fa festa», va indicar la cònsol menor, Consol Naudí, però tenir patrulles fixes a Ordino ha estat «prou dissuasiu», va considerar. La idea és mantenir el dispositiu de seguretat instaurat aquest any per a la resta de festes de la parròquia i per al Roser de l'any vinent, va indicar la cònsol.

LA FESTA// Els grups de ball de l'esbart de les Valls del Nord van ser els encarregats de començar la tercera jornada del Roser d'Ordino amb ritme i molta animació. Des dels més petits fins als veterans que feien el seu debut, els dansaires van interpretar diferents cançons per acabar fent participar el públic en el ball del contrapàs, una dansa que va finalitzar omplint la plaça Major.

Tant per l'èxit d'aquesta ballada com per la resta d'activitats que va oferir la comissió de festes, la cònsol menor d'Ordino, Consol Naudí, els va voler felicitar i va celebrar la bona acollida de la festa un any més.

Però no només es va mostrar satisfeta del bon ambient sinó també del bon desenvolupament de les activitats sense aldarulls. «Tenir patrulles fixes ha estat prou dissuasiu», va manifestar. En les primeres dues nits de Roser no es van produir destrosses en el mobiliari urbà públic ni privat com l'any passat, va reconèixer, i tothom hi està col·laborant; «no només des de la comissió de festes, sinó tots els bars i pubs han fet respectar els horaris i han estat molt vigilants amb la canalla», va assenyalar.

Davant l'eficàcia de les mesures preses aquest any, Naudí va anunciar que tenen la intenció de mantenir aquest sistema de control l'any vinent i aplicar-lo a la resta de festes de la parròquia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT