PUBLICITAT

Oferta d'estiu per a la gent gran de la capital

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Departament de Social del Comú d'Andorra la Vella ha preparat 13 propostes per als mesos de juliol, agost i setembre adreçades a la gent gran de la parròquia. Sota el títol Sènior... activa't es proposen activitats esportives, de lleure, de creativitat o d'emocions.

Dins de les activitats esportives hi ha sis caminades de tres hores que començaran dimecres 10 de juliol i acabaran el 28 d'agost. A més, durant la segona quinzena de juliol al Parc Central es farà tennis i a l'agost petanca. Pel que fa a les propostes formatives, del 18 de juliol al 12 de setembre, al Punt d'informació de la gent gran s'hi faran tallers d'introducció a la informàtica, al ioga Kundalini, al QuiGong Tai Ji Quan i un altre per treure partit als smartphone.

D'altra banda, tots els divendres de juliol i agost els padrins podran participar als Matins de tertúlia al Punt d'informació. A més, s'oferiran dues xerrades, sobre els Recursos i ajudes adreçades a majors de 65 anys i Les pensions i la nova Llei de la CASS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT