PUBLICITAT

Víctor Ruiz: «El pròxim curs a València promet ser il·lusionant»

  • El central format a l'Espanyol explica als nens la seva experiència: «Vaig marxar i tot ha anat bé»
I. MOURE
ORDINO

Periodic
Víctor Ruiz (a la dreta, de verd) aten a la pregunta d'un dels nens del Nike Camp, ahir al camp d'Ordino Foto: nike camp / adrià fontanet

Víctor Ruiz és una de les cares no habituals del Nike Camp Andbank però aquest any que podia, ha pogut pujar al Principat amb motiu de visitar els nens de l'estada, als quals els hi va explicar ahir la seva experiència dins del món del futbol fins acabar signant pel València l'any passat

Format a les categories inferiors de l'Espanyol, Víctor Ruiz va ser venut al Nàpols quan jugava al primer equip fins el el club che el va repatriar. «Amb el Barça i el Madrid no s'acaba tot», va deixar clar quan li van preguntar si volia jugar a un gran. «Hi ha altres grans clubs. Jo vaig haver de marxar de casa de petit per buscar-me la vida i estic molt content de com m'ha anat tot. Ara a València comença un any nou molt il·lusionant amb Djukic, que ha fet una gran campanya amb el Valladolid, i vull continuar en aquest equip», va dir assegurant que del Barça no ha rebut cap trucada. «Va sortir a la premsa un possible interès però jo no sé res d'això, amb mi no va contactar ningú. Aquest estiu no he rebut cap oferta tampoc ni del Barça ni de cap club».

Els nens, curiosos, li han preguntat si té ídols: «De petit, que jugava de mitja punta, m'agradaven Rivaldo i Figo. Ara em fixo en Ramos, Puyol i Piqué». L'Amor a uns colors, però, els manté intactes: «Si no continués al València ni pogués anar al Barça m'agradaria tornar a l'Espanyol algun dia».

DILLUNS, BARTRA I ROBERTO / La desfilada d'estrelles continuarà dilluns amb la visita de dos joves valors del Barça: Marc Bartra i Sergi Roberto, que l'estiu passat ja van tastar la priemra experiència al Nike Camp.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT