PUBLICITAT

Bazán acaba penúltima per sobre de Mònaco

  • L'andorrana obté una puntuació de 60.230 en les eliminatòries de solo
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'equip portuguès executa el seu exercici en les finals de combo, ahir a la tarda a la piscina dels Serradells Foto: ÀLEX LARA

La Copa Comen 2013 de la categoria infantil va acollir ahir al matí a la piscina dels Serradells les eliminatòries de solo, en les quals hi havia Adei Bazán (1998). L'andorrana va esquivar l'últim lloc, que va pertányer a la nedadora de Mònaco, Clarisse Lesreve per ser penúltima amb una puntuació digna de 60,230.

Segons l'entrenadora Lívia Montes, Bazán va deixar bona empremta en l'execució, la sincronització i la dificultat, detalls que compten per als jutges alhora de puntuar i en les quals va superar la representant de Sudàfrica, Lori Niemand, tercera per la cua i que només va superar la tricolor en 280 mil·lèsimes. «És un exercici en el qual no tenim l'exigència tècnica de les grans potències i que per tant penalitza, però per contra hem volgut lluitar per la part artística, en la qual Bazán ha mostrat una gran expressió». Per a l'entrenadora, la representant andorrana ha mostrat una evolució respecte de l'any passat, que va quedar última i per tant va afirmar: «Aquest és el camí a seguir tot i que sempre es poden millorar coses».

Rússia, com no, va ser primer amb els 83,690 punts de Karina Tashaga, seguida per la japonesa Sakiko Ajutsu (segona, 81,990) i la grega Athanasia Tsola (tercera, 50,050). 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT