PUBLICITAT

El Comitè Migdia-Pirineus dóna el vist-i-plau a l'homologació

  • Cortey, responsable de les acreditacions dels estadis, encara l'obra perquè la FIRA-AER l'aprovi
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cortey examina la gespa sota la mirada de Vilasetrú i Beal, ahir Foto: àlex lara

Si la Federació Andorrana de Futbol ha rebut diverses vegades la visita d'algun membre de la cúpula de la UEFA per aconseguir que l'Estadi Nacional sigui homologat per la disputa de partits oficials internacionals, també la de Rugbi n'ha rebut algunes perquè el màxim ens mundial de l'esport de l'oval, FIRA-AER, doni la seva aprovació.

Ahir el president de la FAR, Xavier Vilasetrú, es va trobar amb el coordinador d'Esports del Govern, Jordi Beal, i amb Christian Cortey, que és el responsable de les acreditacions dels estadis del Comitè Migdia-Pirineus. Cortey va venir a veure les evolucions del Camp del Consell perquè es transformi en l'Estadi Nacional i segons el que va veure, va assegurar: «Aquí es poden jugar partits metre estiguin les obres, no hi ha problema. Tant del VPC com de la selecció, entenent que és de manera provisional», va dir. «És evident que la validació definitiva es farà un cop acabin les obres però veig que no hi ha retard en les obres, que tot ha començat bé i acabarà a l'hora –estiu de l'any vinent– i a sobre Andorra tindrà la sort de tenir un Estadi dins del centre urbà de primera qualitat; aquest és un cas únic», va alegrar-se.

Vilasetrú respirava tranquil amb aquestes paraules i va agrair a Govern la seva col·laboració: «De moment no ens podem queixar. Ara tot rutlla bé». Va avançar que el primer partit en obres serà el triangular Catalunya-Andorra-Selecció de Migdia-Pirineus ja al setembre i que segons un consell de Cortey, l'amplada del camp es reduirà de 68 a 66 metres per guanyar un espai que garanteixi més la seguretat, que és la gran preocupació de jugar amb obres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT