PUBLICITAT

Rabaseda i Navarro: veterania i joventut per aconsellar als nens

  • Muniesa, blaugrana que se'n va a la Prémier, parla del seu futur il·lusionant a l'Stoke
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El quart dia de visites del Nike Camp 2013 va ser de clar color blaugrana. Els jugadors de bàsquet Xavi Rabaseda i Joan Carles Navarro, a més del futbolista Marc Muniesa, van ser els protagonistes de la jornada d'ahir per respondre a totes les preguntes i per aconsellar als nens de l'estada.

Rabaseda i Navarro són el present del Barça, però representen la joventut i la veterania. El jove valor va admetre que tenir un forat en el vestidor del primer equip és «la recompensa a la feina feta» recordant que «haig de treballar més per mantenir-me». Com a desig, té clar que vol triomfar al Palau: «Tant debó estigui molts anys aquí, que és casa meva».

Navarro ja ho ha viscut tot com a líder del Barça. Amb 33 anys acabats de fer va beneir el possible fitxatge d'Spanoulis –«és un crack, està molt a prop de signar i a qualsevol li agradaria tenir-lo al costat»– i va reiterar una vegada més que la seva intenció és «retirar-me al Barça» però que ara mateix, amb l'EuroBasket a l'horitzó, necessita descansar un estiu: «Són molts anys amb la selecció i tinc feeling amb tothom però ha estat un any difícil per les lesions. Amb l'operació espero que tot vagi bé i pugui seguir molts anys».

Un altre jove, el central Muniesa, deixa el Camp Nou per anar a l'Stoke City anglès, un equip amb 150 anys d'història: «Tenia moltes ofertes però m'ha sortit aquesta opció, el tècnic ha parlat amb mi, tenen unes instal·lacions molt maques i allà es respira futbol. Tot i que espero tornar al Barça algun dia».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT