PUBLICITAT

Credit Andorrà renova els certificats ISO 9001: 2008

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

Crèdit Andorrà ha renovat aquest any les dues certificacions internacionals ISO 9001:2008 que garanteixen als clients uns estàndards de qualitat en la gestió que du a terme l'àrea financera. En concret, l'entitat ha renovat la certificació ISO 9001:2008 per part dels Departaments de Tresoreria i Mercat de Capitals i d'Administració de Mercats i Control de Crèdit Andorrà i de Crèdit Andorrà Asset Management (Crediinvest), la societat gestora de fons d'inversió del Grup Crèdit Andorrà.

Crèdit Andorrà va destacar ahir que tots dos certificats posen en relleu que l'entitat aplica tant els procediments com les eines necessaris per assegurar una millora contínua en el nivell de qualitat del servei i dels productes que comercialitza, gestiona i administra; en la gestió dels seus recursos propis i en la documentació que es lliura als gestors de les oficines per assegurar la transparència amb els clients.

El director general de Negoci de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella va explicar que «com a líders del sector, fomentem com a valor essencial seguir les millors pràctiques a nivell internacional» i va afegir que «treballem en el camí de la transparència i de la qualitat en la gestió de les inversions i els serveis financers que oferim».

Crèdit Andorrà ha rebut les certificacions per part de l'entitat internacional BSI Management Systems que destaca en l'informe que «durant l'auditoria s'ha evidenciat el compromís de la direcció i dels col·laboradors amb la qualitat i la millora contínua. La cultura de l'organització està involucrada en la identificació de projectes de millora del rendiment de la gestió i de la seva implantació».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT