PUBLICITAT

El Govern estudia «tres o quatre» terrenys per ubicar l'heliport

  • Un és la parcel·la de la Comella i els altres són propietat de l'Executiu
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

El Govern disposa de «tres o quatre» terrenys que ha d'analitzar per decidir si s'hi pot ubicar l'heliport nacional, segons va informar ahir el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, en declaracions recollides per l'ANA. Aquests terrenys corresponen a la parcel·la de la Comella oferta pel comú de la capital i a dos o tres més propietat del Govern. «El Comú d'Andorra la Vella ofereix els terrenys de la Comella i s'ha d'agrair, però el Govern també disposa d'altres terrenys propis que estem analitzant al conjunt per veure la millor ubicació», va afegir.

De moment, segons Alcobé, es troben en una «fase prèvia d'anàlisi» i va remarcar que «no hi ha cap decisió presa»; tot i així va avançar que ja s'han descartat dos terrenys de privats perquè no complien les condicions mínimes.

Els candidats serien així tres o quatre terrenys, entre els quals el de la Comella i el de la Borda Vidal, però caldrà estudiar aspectes com l'alçada, la superfície o l'àrea de sobrevol per decidir l'emplaçament del futur heliport nacional.

Precisament perquè no complien amb els requisits mínims s'ha descartat un terreny al Serrat i un altre a la Massana proposats per privats, ha informat el ministre.

Un cop analitzades aquestes tres o quatre propostes es prendrà una decisió, va afirmar.

Cal tenir en compte també que pel que fa al terreny de la Comella, els presidents de les comunitats de veïns de les diferents urbanitzacions de la zona s'estan començant a mobilitzar per plantejar-se la possibilitat de crear una plataforma en contra de la proposta feta per la capital .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT