PUBLICITAT

Quatre ferits en un accident a l'avinguda Santa Coloma

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

Quatre turistes francesos, dos menors i dos adults van resultar ferits ahir a la tarda quan el vehicle que ocupaven va bolcar a conseqüència d'un xoc.

Els fets van ocórrer a l'alçada del número 110 de l'avinguda Santa Coloma, quan el vehicle amb matrícula francesa va xocar contra un altre cotxe de matrícula espanyola que es trobava aturat a la via, i després va bolcar.

Els quatre ferits van poder sortir del cotxe conscients, amb l'ajuda de les persones que es trobaven al carrer i posteriorment van ser traslladats a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. El cap de guàrdia va informar ahir a la tarda que l'estat dels ferits era lleu i que la dona tenia una petita fractura a la mà, però que es preveia que tots ells poguessin rebre l'alta al vespre i que podrien tornar al seu domicili. Aquest és el segon accident registrat aquesta setmana, després de que dimarts un cotxe atropellés a tres dones al pas de vianants de davant del Comú d'Andorra la Vella, a l'avinguda Príncep Benlloch. Les tres dones van patir contusions i cap d'elles ferida greu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT