PUBLICITAT

Mantenir l'estil contra un rival de potència i físic

  • La UE rep un rival desconegut amb set jugadors que passen l'1,90 metres
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La UE Santa Coloma es trobarà aquesta tarda al Comunal un rival, Zrinjski de Móstar, del tot desconegut. Més clar no podia ser Emiliano González: «Ni tan sols hem trobat vídeos d'ells a internet», va admetre el tècnic del conjunt andorrà.

L'única informació de què disposen els colomencs és la que surt al web de la UEFA, que delata que tenen set jugadors que superen l'1,90 metres d'estatura i que compten amb diversos internacionals sub-21 del seu país, Bòsnia i Herzegovina.

No hi ha més, però amb aquestes mínimes dades Emiliano es fa una idea de què es trobaran davant: «Serà un equip d'enorme potència i molt físic. Seran un perill en les pilotes aèries i tindrem moltes dificultats per aturar-los en aquesta faceta del joc».

La solució és clara: «Se suposa que són superiors a nosaltres i molt, però no renunciarem al nostre estil. Hem d'estar ben posicionats en defensa, res de futbol directe, amb ajuts continus. S'ha de jugar pel terra, intentar tocar com sabem i aprofitar la velocitat de Rubio [per l'esquerra] i Luis do Nascimento [dreta] per les bandes».

Malgrat que això surti, no pinta bé jugar contra un equip que malgrat acabar novè en la lliga del seu país l'estiu passat va superar tres rondes: «El que ens ve a sobre pot ser terrible si no fem un partit seriós. Però també sabem que ningú no ens obliga a superar l'eliminatòria i que tenim aquest partit per gaudir-lo», va recordar un Emiliano que tindrà les baixes sensibles de Sirvan, Gabi Riera, Gerard Aloy, Víctor Rodríguez i Guillermo.

Jugar a casa l'anada és el que la UE volia per evitar, com va passar l'any passat amb el Twente (6-0), que tenir la tornada aquí perdi tot interès.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT